SztereoTrip - Az utazási podcast

Közérdekű #1 - Küldd el nekünk a véleményed!

Episode Summary

Sziasztok! Mi nagyon szeretjük csinálni a SztereoTripet, de természetesen nektek készülnek az epizódok, kíváncsiak vagyunk rátok és a véleményetekre. Arra szeretnénk titeket kérni, hogy küldjetek nekünk visszajelzést például az adások hosszára, rendszerességére, a meghívottt előadókra, a választott témákra, a hangminőségre, a fx kérdésekre, az egyes adásokhoz kapcsolódó játékokra vonatkozóan. Érdekel minket az is, hogy melyik adásokat hallgattátok meg, melyik tetszett, melyik nem és miért, hogy találtatok ránk, hogyan értesültök a legújabb adásokról, érdelnének-e a podkaszt készítés kulisszatitkai, milyen tevékenység közben szoktatok minket hallgatni, megismertetek-e új utazókat, helyszíneket, haszonsak voltak-e az adások végén található tippek. Ha van olyan előadó, akit szerinted mindenképpen meg kellene hívnunk, esetleg te magad szeretnél interjút adni, akkor is írj nekünk. Köszönünk minden visszajelzést, idén még lesz egy adásunk és 2019-ben folytajuk.

Episode Notes

Sziasztok! Mi nagyon szeretjük csinálni a SztereoTripet, de természetesen nektek készülnek az epizódok, kíváncsiak vagyunk rátok és a véleményetekre. Arra szeretnénk titeket kérni, hogy küldjetek nekünk visszajelzést például az adások hosszára, rendszerességére, a meghívottt előadókra, a választott témákra, a hangminőségre, a fx kérdésekre, az egyes adásokhoz kapcsolódó játékokra, a show notes-ra vonatkozóan.

Érdekel minket az is, hogy melyik adásokat hallgattátok meg, melyik tetszett, melyik nem és miért, hogy találtatok ránk, hogyan értesültök a legújabb adásokról, érdelnének-e a SztereoTrip készítésének kulisszatitkai, milyen tevékenység közben szoktatok minket hallgatni, megismertetek-e új utazókat, helyszíneket, hasznosak voltak-e az adások végén található tippek.

Ha van olyan előadó, akit szerinted mindenképpen meg kellene hívnunk, esetleg te magad szeretnél interjút adni, akkor is írj nekünk.

Köszönünk minden visszajelzést, idén még lesz egy adásunk, 2019-ben pedig folytajuk.

Facebook: https://www.facebook.com/sztereotrip

Instagram: https://www.instagram.com/sztereotrip

Weboldal: https://sztereotrip.simplecast.fm/